Zimowe warsztaty kulinarne
Święta! Święta! Święta! Grudzień jest niezwykłym miesiącem, wypełnionym domową krzątaniną, porządkami, zakupami i planowaniem bożonarodzeniowego menu. I przy tym ostatnim punkcie chcielibyśmy przyjść Wam z pomocą i zainspirować jak oryginalnie odmienić świąteczny jadłospis. Nasz olenderski kucharz, Filip Malinowski, właścicel Chwast Prast Vegetarian Bistro, zaprosi Was do wspólnego przygotowania śledzi z boczniaków. Ugotujemy też „bezrybną” zupę wigilijną! Ale to nie wszystko, bo na zakończenie upichcimy „bezrybę” w aromatycznym goździkowym sosie greckim! Tradycyjnie gotować będziemy na murowanej kuchni opalanej drewnem, a kulinarnym działaniom towarzyszyć będą ciekawe opowieści o kuchennych eksperymentach i nietypowym wykorzystaniu przeróżnych składników.
Miejsce: Olenderski Park Etnograficzny w Wielkiej Nieszawce
Bilet: 160 zł/os., kolejna osoba z rodziny – 130 zł
Miejsce: Olenderski Park Etnograficzny w Wielkiej Nieszawce
Bilet: 160 zł/os., kolejna osoba z rodziny – 130 zł
*******
Bezpieczne zakupy w Bilety24. W przypadku odwołania wydarzenia, gwarantujemy automatyczny zwrot środków potwierdzony komunikatem wysyłanym na adres e-mail, podany podczas zakupu.
Bilety na termin:
14.12.2025 , g. 10:30 (niedziela)
14.12.2025 , g. 10:30 (niedziela)
- 14.12.2025 , g. 10:30
- Wielka Nieszawka
- Olenderski Park Etnograficzny w...
- od 130,00 pln

